Beoordelingen van Kings of wok 's Hertogenbosch

Recente recensies

5.0
Jasper
25 mei 2024

Er misten spullen bij de bestelling en ook was de bezorging niet optimaal

Van Der Donk
21 mei 2024
Wanxineling
17 mei 2024

Het was best lekker maar ik en mijn vriendin werden er erg misselijk vab

Jan
29 april 2024

Smaak was goed maar er wordt erg zuinig gedaan met de hoeveelheid garnalen. Daarnaast waren de bakjes ook tot 3-4cm onder de bovenrand gevuld terwijl ze voorheen altijd volledig gevuld werden. Ook heb ik het idee dat de nieuwe bakjes die sinds een tijdje gebruikt worden lager zijn dan het vorige model..

Olivier
6 april 2024

kom hier al jaren en is altijd top! deze keer was het ook lekker maar de zoet zure saus die ik altijd neem was niet zo sterk van smaak.

Reactie van Kings of wok

Dag Olivier, Het lijkt erop dat de zoetzure saus deze keer niet de gebruikelijke smaaksterkte had. Het is altijd belangrijk om feedback te geven aan het restaurant, zodat ze kunnen zorgen voor een consistente kwaliteit van hun gerechten. Misschien kunnen ze je de volgende keer een extra portie saus aanbieden of ervoor zorgen dat de smaak weer op het gewenste niveau is. Groetjes, Team Kow

Asmae
27 maart 2024

Heerlijkste wok ever👍🏼

Lisa
1 maart 2024

Alleen maar complimenten. Heel vriendelijk personeel en vers goed eten. Zeker een van m'n favorieten. Bezorging en bezorger ook snel en vriendelijk.

Appie
27 februari 2024

Top wok

Marielle en Miranda
12 februari 2024

Heerlijk gegeten, alles vers en netjes bereid. Wij zaten in de Bossche suite met carnaval en zat lekker naar ons 3 deuren verder, was perfect. Bedankt en tot volgend jaar.

Yassine Tanane
5 februari 2024

Al jaren kom ik hier en ze stellen nooit teleur. 👍

Elles Janssen
1 februari 2024

Bestelling op tijd klaar! Goed warm en het eten was erg lekker!

Dewy van Lexmond
27 januari 2024
Puk
11 januari 2024

Eten stond op tijd klaar, aardig personeel Lekker eten!

Reactie van Kings of wok

Beste Puk, hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat het eten op tijd klaar stond en dat je het lekker vond. We waarderen je vriendelijke woorden over ons personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

M.
9 december 2023

Chinese bami was plakkerig en niet lekker..

Anja Volgers
9 december 2023

Het was super lekker! 🙏

Reactie van Kings of wok

Beste klant, Enorm bedankt voor je lovende woorden over ons eten! We zijn verheugd dat je ervan genoten hebt. Jouw positieve feedback motiveert ons om continu ons best te doen. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen voor een smaakvolle ervaring!

Fadoua M
7 december 2023

Het was op tijd geleverd en het was heerlijk!

Reactie van Kings of wok

Beste Fadoua, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je bestelling op tijd was en dat je ervan genoten hebt. Ons team doet haar best om een uitstekende service te bieden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Appie
4 december 2023
Jessica
3 december 2023

Snel bezorgd en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kings of wok

Beste Jessica, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle bezorging en dat het eten naar wens was. We waarderen je positieve feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Henri
26 november 2023

Heerlijk eten! :)

Adri
16 november 2023

😋😋😋😋😋

Maria
8 november 2023
Fadoua M
8 november 2023

Ik heb hier vaker besteld en zal hier vaker bestellen; Ik vind het heerlijk!

Arie
2 november 2023

Top Wok!

Hut
1 november 2023

Ik bestel vaak bij wok dit keer ging alles verkeerd eten kwam 2.5 later Kind moest ging zonder eten na werk omdat ze te laat waren De eten smaakt dit keer zo slecht

Paul
25 oktober 2023

Heerlijk eten!

KoW Lover
11 oktober 2023

👌👌👌

Addicted to KoW
5 oktober 2023

Surinaamse pikante saus. The Boss!!!

Turan Donmez
28 september 2023

👌

Rob
28 september 2023

Beste Wok in Den-Bosch!

Rob
24 september 2023

Top :)

Ellen Bouwmans
17 september 2023
Mike
14 september 2023

Top spul, echt heel lekker, dat wordt vaker bestellen!

Rvz
31 augustus 2023

Wel iets te weinig Maar wel heel lekker

Max
27 augustus 2023

Lekkere wok, goed van smaak en relatief goedkoop

Rickert
20 augustus 2023

Aardige bezorger, snel en zoals altijd een heerlijke wok 👌🏻

Didi
16 juli 2023

Heerlijk!

Volgers
16 juli 2023

Het was erg lekker

Emma Louise Verleun
10 juli 2023
Richard Aros
24 juni 2023

😋

B
12 juni 2023
Antoinette Brouwer
11 juni 2023

Via thuiszorgd.nl kon ik niet bestellen mits ik voor mijn onbekende app zou downloaden die ik niet vertrouw het eten was goed en ruim op tijd

Usty
29 mei 2023
Anoniem
25 mei 2023

Onwijs lekker

Nokos
26 april 2023

Was top!

Senna
22 april 2023

Luister dit is de beste wok die ik op heb zwaar bomba beter dan dit gaat het gewoon niet worden

Lotte
4 april 2023

Snel en heel erg lekker!

Rachid
16 maart 2023

Jullie eten is altijd lekker, maar soms zijn jullie onzorgvuldig. Ik had dit keer geen babymaiskolfjes en ook geen rode ui, terwijl dat wel besteld was. Ik ben een vaste klant en het is niet de eerste keer dat het gebeurt.

Stefan Balta
9 februari 2023

Super lekker eten en grote portie! Bezorger was mega snel

Hendrik
23 januari 2023

Weinig smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
13 januari 2023
Hafida
5 januari 2023

Lekker smaakvol eten

Nick van Meurs
30 december 2022

Vaste klant bij Kings of Wok. Ik doe altijd zelf afhalen. 15min van te voren bestellen, auto ff op de laad en los plek, naar binnen wippe, ophale en weer weg. Altijd lekker, altijd goed!! Goede service en genoeg eten voor een normale prijs.

Steffie
23 december 2022

10 min te laat maar niet erg, eten was super lekker, wokken doe ik voortaan hier!

Quevedo
10 november 2022

Snel bezorgd, heerlijk eten.

Joyce
30 oktober 2022

Altijd lekker en op tijd

Jay
28 september 2022

Het eten was erg lekker en zeker voor deze prijs.

ANGELIQUE
23 september 2022

Het was heerlijk, en precies op tijd..Aanrader!!

Markéta
5 september 2022

Heel lekker eten en vriendelijke mensen

Tuan lam
25 augustus 2022

Medewerkers spreken nauwelijks nederlands

Ishaak
7 augustus 2022

Heerlijk!!!!!

Nieta
26 juli 2022

Zoals altijd weer even lekker! :)

nina
21 juli 2022

Het was lekker en wij hebben allemaal van het eten genoten.

An
20 juli 2022
Bob Steendijk
16 juli 2022

Ik vind het de lekkerste noodles die je in Den Bosch kan bestellen, Surinaamse saus bij voorbaat, de Thaise is te zoet voor mij

Lizzy
23 mei 2022

Goede smaakvolle noodles. Helaas de toppunt vergeten.

Nina
21 mei 2022

Netjes op tijd en gewoon lekker.

Hasan
7 april 2022

Abnormale wok

Joyce van Haaren
13 maart 2022

Makkelijk bestellen online en heerlijk eten. Echt een aanrader!!

olivier
9 maart 2022
Lina
7 maart 2022

Heerlijk.

Demir
12 februari 2022

Levering op tijd en was lekker op temperatuur. Smaak ook erg lekker

Yvonne Herps
12 februari 2022

Het was niet normaal lekker

Rocky
27 januari 2022
Dinther
19 januari 2022

Ik bestelde 2 wok gerechten, waarvan ik een verkeerde soort noedels bestelde ik belde ze op en toen hebben ze het als nog goed veranderd. Erg fijn! En weer mega lekker

S.
29 december 2021

De verpakking is zo klein en compact dat het eten helemaal in gepropt is. Op de verpakking kun je niet zien/ lezen wat er in zit. Dus met een grote groep is lastig te achterhalen en moet je een voor een in de verpakkingen kijken en alles openmaken.

Dinther
22 december 2021

Erg lekker. Favo udon noedels

Stephan
21 december 2021

Op kantoor eten besteld, was prima op tijd, heel lekker en nog warm! Aanrader en zeker vaker nog bestellen.

Leon van Haaren
20 december 2021

Makkelijk bestellen, ophalen en genieten van een heerlijk portie! Vriendelijke personeel, prijs kwaliteit is in orde!

Morgen 3
24 november 2021

Erg lekker! Vriendelijke mensen bij KingsofWok

Maaaatje
30 oktober 2021

Heel slecht 18:23 besteld kreeg hem 20:40

Anoniem
4 oktober 2021

Heb mijn eigen wokgerecht gekozen, echt een aanrader! Ontzettend lekker gegeten en fijne service. Precies op tijd klaar ook.

Joyce van Haaren
2 augustus 2021

Het eten is heerlijk. Wij bestellen altijd online en halen het dan zelf op, en altijd staat het optijd klaar.

Noura
15 juli 2021

Favoriete Wok! Super lekker & snel bezorgd.

Alison
14 juli 2021

Top!

Ysfrsm
12 juli 2021

Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
26 juni 2021

Was deze keer iets te laat, maar voor de rest smaakte alles weer goed hoor. Gr. Saskia

Saskia
18 juni 2021

Prima geholpen door de bezorger…nette jongen… het eten zat bij een bakje een beetje aan de buitenkant… maar het was verder prima

San
8 mei 2021

Super lekker! Bestelling kwam iets later, maar daar belden ze keurig over.

mark
2 april 2021
Mark
27 maart 2021

Graag naam van het gerecht op het doosje zetten.

S kral
11 maart 2021
Noura
10 maart 2021

Vriendelijke mensen en de beste wok!

Laurens
7 maart 2021

Altijd lekker en aardige mensen

Lex
5 maart 2021

Heerlijke gerechten boor een prima prijs, en zeer sympathiek personeel! Echt een aanrader :)